Bogdán Ádám a Liverpoolba igazol

Bogdán Ádám kapus labdarúgás
Bogdán Ádám kapus vetődik a hollandok elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2012. szeptember 10-én.
Vágólapra másolva!
Bogdán Ádám nem hosszabbítja meg lejáró szerződését a Bolton Wanderersnél, hanem szabadügynökként a Liverpoolhoz igazol. Megérte parádézni a Pool ellen az FA-kupában. 

Az ESPN-re hivatkozva több angol lap is azt írja, Bogdán Ádám a Liverpool játékosa lesz. A 27 éves magyar válogatott kapust a két csapat FA-Kupa-meccsén szúrta ki Brendan Rodgers, aki folyamatosan kapust keres a sokat bizonytalankodó Mignolet helyére.

Bogdán tavaly remekül teljesített, de egy sérülés miatt kikerült a kezdőből, ezért jobbára csak a kupasorozatokban védhetett idén, de ott is képes volt olyan teljesítményre, amire több klub is felfigyelt. Hallani lehetett több PL-csapatról is, és a kapus is azt nyilatkozta, szeretne elsőosztályú csapatban védeni jövőre, bár nem zárta ki azt sem, hogy a Wanderersnél marad.

Megérte parádézni a Pool ellen Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az amerikai sportlap úgy tudja, a július elsejei piacnyitás pillanatában Bogdán aláírja szerződését új csapatával, amely már közölte is cserekapusával, Brad Jonesszal, hogy nem kap új szerződést a következő évre.