Fradistává válhat kétezer újpesti szurkoló

Mbaye Diagne Michal Nalepa újpest fradi ferencváros ftc
Budapest, 2015. szeptember 12. A ferencvárosi Michal Nalepa (b) és az újpesti Mbaye Diagne (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencváros mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban, 2015. szeptember 12-én. Újpest FC-Ferencváros 1-2. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Az MLSZ akár 2000 újpesti jegyet is átadhat a Ferencvárosnak, ha nem fogynak elég gyorsan a Magyar Kupa-döntő belépői - írja az Újpest hivatalos honlapja, amely jegyvásárlásra buzdítja szurkolóit. 

A klub közleménye szerint eredetileg 8600 darab jegyet kaptak volna a kupadöntőre, azonban az MLSZ úgy döntött, hogy kezdetben csak 6600 belépőt kínál eladásra, és a fennmaradó 2000-et addig blokkolja, amíg a 6600 jegyet nem értékesíti az Újpest.

Mindenki a stadionba!

"A szövetség nem bízik abban, hogy mind a 8600 újpesti jegy gazdára talál, ezért ha szurkolóink nem csapnak le minél előbb a 6600 lila-fehér belépőre, akkor a mi részünkből fennmaradó 2000 darabot a Fradi értékesítheti. Éppen ezért azt szeretnénk, hogy minél több szimpatizánsunk váltson jegyet a fináléra, hogy a lehető legtöbben biztassuk a csapatot a zöld-fehérek ellen" - írja a klub.

Rövid időn belül kétszer is összecsap a Fradi és az Újpest Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A két csapat május 7-én, a Magyar Kupa döntőjében találkozik majd egymással, de előtte a bajnokságban is megmérkőznek. 

Visszavágna a Fradi

A Ferencváros és ősi riválisa, az Újpest szombati, április 23-i rangadójának a bajnokság szempontjából már kevés a jelentősége, ugyanakkor a presztízs miatt továbbra is ezt a párosítást övezi a legnagyobb érdeklődés a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti, 32. fordulójában.

A zöld-fehéreket minden bizonnyal fűti a visszavágás vágya, hiszen az Újpest decemberben első magyar csapatként tudott győzni a 2014 augusztusában átadott létesítményben.