Vágólapra másolva!
Bernd Storck kifogásolta, hogy egy igen tehetséges játékost jegelnek a Puskás Akadémia csapatánál, mire a PFLA olyan közleményt adott ki, hogy a fal adta a másikat. 

Bernd Storck egy NBIII-as meccsen nézte meg a Puskás Akadémia második csapatában szereplő Kocsis Gergőt, akiről nagyon jó véleménye van. A magyar szövetségi kapitány azt mondta a meccs után az NSO-nak, hogy "Gergő nagy tehetség, figyelem a pályafutását, érthetetlen számomra, miért mellőzik a Puskás Akadémiánál. Sebaj, én nem tévesztem szem elől.”

Ezt Felcsúton úgy értelmezték, hogy a kapitány beleszólt a munkájukba, és nemtetszésüket közleménybe is foglalták.

"A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián működő szakmai munka, kizárólag az akadémián dolgozók felelőssége, melyet az itt dolgozók szakmai munkája, a fiatalok tehetsége és a szülők hozzájárulása határoz meg" - indít erősen a közlemény, majd még keményebb hangvételre vált a kiesőjelölt honlapja.

"Ebbe a munkába, a szakmai iránymutatásba és egyes akadémistáink helyzetbe hozásába

még a magyar szövetségi kapitány sem avatkozhat bele.

Kocsis Gergőt akkor igazoltuk le, amikor senkinek sem kellett, s mi komoly munkával elértük, hogy mostanra felfigyeltek rá."

A kapitány talán attól tart, hogy az általa megfigyelt játékos úgy jár, mint Kleinheisler László, aki nem kapott szerepet a felcsúti csapatban, ennek ellenére kulcsember lett a válogatottban, és a Werder Bremenhez igazolt.