A Torino búcsúztatta az AS Romát az Olasz Kupából

662363619 fbl Horizontal
Juventus' forward Paulo Dybala (R) from Argentina celebrates with teammate Gonzalo Higuain after scoring during the Italian Serie A football match Juventus Vs AC Milan on March 10, 2017 at the 'Juventus Stadium' in Turin. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
Vágólapra másolva!
A címvédő Juventus bejutott a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjébe, a Roma viszont nagy meglepetésre hazai pályán kapott ki 2-1-re a Torinótól, így búcsúzott.

A Juve, amely májusban sorozatban harmadszor nyerte meg a hazai kupát, szerdán 2-0-ra verte saját közönsége előtt a Genoát.

A Juve Higuaín (b) és Dybala góljaival jutott tovább Forrás: AFP/Marco Bertorello

Az AS Roma ellenben kiesett, miután a Torino De Silvestri és Edera góljaival 2-1-re nyert a Stadio olimpicóban. A Farkasoknál Patrik Schick volt eredményes.

A legjobb nyolc közé került a múlt héten az Internazionale, az AC Milan, a Fiorentina és a Lazio, ezen a héten pedig a Juventus mellett a Napoli, a Torino és az Atalanta.

A negyeddöntő mérkőzéseit december végén, illetve január elején játsszák: a Lazio a Fiorentinával, a Milan az Interrel, az Atalanta a Napolival, a Juventus pedig a Torinóval csap össze. A sorozat döntőjét május 9-én rendezik, Rómában.