Társoldalunk:

A spanyol miniszterelnök nem akarja Neymart Madridban látni

2018.02.14. 16:42

Mariano Rajoy, Spanyolország miniszterelnöke nem örülne, ha Neymar a Paris Saint-Germainből a Real Madridba igazolna.

A politikus, aki nyíltan vállalja, hogy Real Madrid-szurkoló tökéletesen elégedett a BBC-vel, vagyis a Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo támadó trióval.

„Nem szeretném Neymaron látni a fehér mezünket. Mbappéval kapcsolatban még nincs véleményem, de Bale, Benzema és Cristiano nagyszerű támadók. Az emberek néhány hónap elteltével mégis kételkednek bennük. Kicsit hosszabb távon kellene gondolkozni. Én bízom bennük" – jelentette ki Mariano Rajoy a Diario AS-nak.

A világ legdrágább játékosa egyelőre vendégként szemlézi a Santiago Bernabéu stadion gyepszőnyegétForrás: AFP/Christophe Simon

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke korábban azt mondta, Neymarnak sokkal több esélye lenne az Aranylabdára, ha Madridban futballozna. A csapat brazil hátvédje, Marcelo szerint honfitársa egy szép napon magára ölti a Real mezét.

Neymar 2017 nyarán igazolt Párizsba. 27 mérkőzésen 28 gólt szerzett és kiosztott mellette 16 gólpasszt is. A közelmúltban többször is felvetődött, hogy a nyáron visszatérne Spanyolországba, csak nem a Barcelonába, hanem a Real Madridba, az elvágyódó Cristiano Ronaldo helyére.