Vágólapra másolva!
Ugyan nem tudta saját kezébe venni saját sorsa alakulását a Kiel férfikézilabda-csapata, de akár még csoportelső is lehet a Bajnokok Ligája B csoportjában. Alfred Gislason edző szerint megmutatták, milyen erősek, a veszprémi mester, Antonio Carlos Ortega szerint túl sokat hibáztak tanítványai.

Az élő közvetítés

Hiába győzött 11 góllal a Kiel férfikézilabda-csapata az MKB Veszprém ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában, a magyar bajnok előnye még mindig két pont. Azaz a németek csak akkor nyerhetik meg a B csoportot, ha hozzák utolsó csoportmeccsüket, a Veszprém pedig otthon kikap a spanyol Atléticótól.

"Nagyon örülök a sikerünknek, kitűnően játszottunk. Sajnos mivel nincs sok esélyünk a az első helyre, ma meg akartuk mutatni, hogy milyen erősek vagyunk. Egy meccsünk van, ahol nyernünk kell, de a sorsunk már nem a mi kezünkben van" - nyilatkozta Alfred Gislason, a hazaiak edzője.

Kollégája, a Veszprém spanyol szakvezetője, Antonio Carlos Ortega gratulált a Kielnek.

"A németek sokkal jobbak voltak, mint mi. A meccs, mint általában a kézilabdában védekezésen és a gyors indításokon dőlt el. Ebben mi jelentősen alulmaradtunk a hazaiakkal szemben. Támadásban is rengeteg hibát vétettünk. Nem a játékvezetőkön múlt a meccs, de az azért érdekes, hogy a keményen védekező Kiel csak két kiállítást kapott, míg mi öt kétpercest kaptunk"