Vágólapra másolva!
Ha minden sikerül, akkor Kótai Mihály, a WBF profi nagyváltósúlyú magyar világbajnoka komoly nyári feladat előtt áll. A Polish Box Promotion klasszisa augusztusban várhatóan Oscar De La Hoya edzőpartnere lesz, s talán ringbe is lép az amerikai szeptember 13-i gáláján.

Szeptember 13-án a Las Vegas-i Grand Casino ringjében mérkőzik meg egymással a WBA és a WBC nagyváltósúlyú világbajnoki címéért Oscar De La Hoya (35-2) és Shane Mosley (38-2). A jelenlegi címvédő pályafutása két veresége közül az egyiket 1999-ben Felix Trinidadtól szenvedte el, míg 2000. június 17-én éppen Mosley verte 12 menetes csatában a Los Angeles-i Staples Centerben.

Ami a találkozó érdekességét adja: előfordulhat, magyar szereplője is lesz a gálának, mégpedig Kótai Mihály személyében. És, hogy mennyire nem kacsa a hír: az Aranyfiú (De La Hoya beceneve Golden Boy) meghívta Kótait egy augusztusi, Los Angeles-i edzőtáborozásra. "Az edzőtáborban én lennék De La Hoya kesztyűpartnere. Ez a bokszon belül hatalmas elismerés, kevés európai előtt adódik ilyen lehetőség" - nyilatkozta Misi az Új Néplapnak.