Vágólapra másolva!
Rendkívül népszerű az öt különböző színben, alig 150 dollárért kapható Whizzinator, amelynek segítségével a férfiak tiszta vizeletmintákat produkálhatnak a doppingellenőrzéseken.

A La Repubblica című olasz napilap szerdai számában részletesen ismerteti a sportvilágban az utóbbi időben oly népszerűvé vált mesterséges péniszt, úgy vélekedve, hogy az athéni olimpián a doppingellenőrzésen lebukott magyar sportolók is ilyen eszközt használtak. A lap az aranyéremtől megfosztott diszkoszvető Fazekas Róbert képét közli, s név szerint említi a győzelme után szintén a kizárás sorsára jutott kalapácsvető Annus Adriánt - valamint a súlyemelő Kovács Zoltánt -, beszámolva az érmek visszaadásáról is. A La Repubblica David Howmant, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) főigazgatójának állítását idézi, mely szerint Annusék minden valószínűség szerint Whizzinatort használtak.

A liberális olasz napilap szerint a Whizzinator elnevezésű trükkös szerkezet amerikai gyártói és forgalmazói teljes diszkréciót ígérnek megrendelőiknek, s így a sportolók szívesen próbálkoznak ezzel az eszközzel, de az Egyesült Államokban - ahol egyes munkakörök betöltéséhez előzetes orvosi vizsgálat is szükséges - a dohányos vagy drogos munkavállalók is lelkesen beruháznak egy ilyen berendezésbe. A piac virágzik, óriási a kereslet az atléták körében - írta a La Repubblica.

Az eszköz viszonylag egyszerű és hatékony, s teljesen "tiszta" vizeletet ad mintaként az esetleges lebukással fenyegető saját "termék" helyett. A Whizzinator gyakorlatilag egy lágyékkötőszerű, testszínű "ruhadarab", amely alsónadrágként húzható fel, s egy kis tartályt rejt a tiszta vizelet számára, amelyet egyben a megfelelő, szabályozható hőmérsékleten is tart, majd az igazit takaró, valósághű péniszből ad le mintának - elegendő egy kis nyomás a megfelelő helyre. A készletet - amelyhez megfelelő, 17 oldalas használati utasítást is mellékelnek - a kaliforniai Puck Technology cég gyártja, s az interneten árusítja teljes diszkrécióval és garanciával.