Lovak tarolták le brutálisan a nőt, aki azóta nem képes a járásra - videó

racing Horizontal
Jockey Derek Fox rides Corach Rambler (R) on the run-in, ahead of jockey Sean Flanagan on Vanillier (2R), to win the Grand National Steeple Chase on the final day of the Grand National Festival horse race meeting at Aintree Racecourse in Liverpool, north-west England, on April 15, 2023. - Corach Rambler gave trainer Lucinda Russell and rider Derek Fox their second Grand National in six years winning in impressive style after Saturday's race had been delayed due to animal rights protesters. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos sérülést szenvedett egy néző Anglia egyik legnagyobb lóversenyén, az Aintree Grand Nationalen.

A 44 éves Jo Nagra azután került rossz helyre, hogy a tüntetők miatt félbeszakított versenyen a szervezők lezárták a kijáratot, így akarata ellenére nem tudott kimenni a parkolóba.

A nő így egy kőtömb előtt ragadt, balszerencséjére pedig két ló éppen arrafelé vágtatott, amikor az állatok megcsúsztak, és az egyikük Nagrát nekinyomta az akadálynak. A jobb lábát még idejében sikerült felkapnia, ám a balt teljes erővel letarolta a ló. Az esetről készült videót ide kattintva tekinthetik meg.

A nőt azonnal kórházba szállították, ahol megvizsgálták és mankókat kapott, ám elmondása szerint a bal lábát azóta sem érzi, így nem is tud ráállni. Nagra elárulta, hogy halálfélelme volt, amikor felé csúszott az állat, ugyanakkor hálás, hogy nem valamelyik gyermekét, hanem inkább őt tarolta le a ló.

Forrás