Vágólapra másolva!
Nem volt hiány sportszenzációkban vasárnap sem, még, ha a legfontosabb esemény nem is egy versenypályán, játéktéren történt.

A kétségkívül a vasárnap legnagyobb szenzációja volt, amikor a délután közepén egyszercsak érkezett a hír, hogy megszületett Hosszú Katinka kislánya! Ezt maga a boldog kismama tudatta országgal, világgal.

A nap másik szenzációs híre az Egyesült Államokból érkezett, ahol két év kihagyás után elképesztő formában tért vissza minden idők egyik legjobb tornásza, Simone Biles.

És, ha már a bombasztikus dolgoknál tartunk: alighanem az év meccsét játszotta kora este a Fehérvár és a Ferencváros. Nyolc gól, két fordítás, nagyszerű csatárteljesítmények, kiváló cserék, és több mint hétezer néző - kell ennél több? Aligha.

Külön is érdemes megnézni a ferencvárosi Cristian Ramírez bombagólját, és a helyszínen készült remek fotóinkból összeállított galériát!

Rossz hír Párizsból: a hatalmas esőzés miatt jelentősen romlott a Szajna vízminősége, így a szombati női verseny után vasárnap a férfiak viadala is elmaradt.

Ízlés kérdése, hogy ez jó vagy rossz hír, de portugál lapértesülések szerint Joao Félix mindenben megegyezett a szaúdi bajnokság listavezetőjével, az Al-Hilallal.

És végül egy valóban tragikus hír: halálos baleset miatt kellett félbeszakítani a Veszprém Rali vasárnapi versenyeit.