Vágólapra másolva!
Dollármilliomos lett abból a 30 éves streamer, hogy majdnem mindenét megmutatta az internet népének.

Vannak olyan tartalomgyártók, akik tényleg minden lehetőséget kiaknáznak annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb bevételre tegyenek szert minden egyes nap. Az internet az ilyen célok eléréséhez megfelelő környezetet biztosít, tisztában van ezzel a valaha volt legnépszerűbb, legnézettebb és legsikeresebb e-girl, azaz olyan lány, aki a videójátékozással lett ismert. Amouranth, azaz Kaitlyn Siragusa olyan magasságokba jutott el, hogy ha most visszavonulna, még az unokáinak sem kéne azzal foglalkozni, miből telik majd a napi betevőre. A sikerhez vezető út felfújható medencékkel és bikinikkel van kikövezve, pontosan tudja ezt a most 30 éves streamer is. 

Amouranth, Kaitlyn Siragusa
Kaitlyn Siragusa, ismertebb nevén Amouranth
Fotó: esport1.hu

De mégis mennyi az az annyi?

Amouranth megosztotta az elszámolását, ami csak és kizárólag az OnlyFansből származó profitját mutatja. Ez alapján megállapítható, hogy bár a teljes meztelenséget még nem vállalta be, így is falják az előfizetők a folyamatosan érkező újabbnál újabb videókat és képeket. A cenzúrázott önkielégítés, a fedetlen keblek varázsa meghozta a gyümölcsét. 

Több, mint 50 millió dollár landolt Siragusa számláján, azaz majdnem 2 milliárd forintot keresett mindössze három év leforgása alatt.

Ez az őrületes összeg csak egyetlen szelete annak a birodalomnak, amelyet felépített a videós az elmúlt években. Az OnlyFans mellett hatalmas összegeket zsebel be az élőző azzal, hogy Twitchen és Kicken párhuzamosan szórakoztatja nézőit, emellett ott van még a Discord, a YouTube, az Instagram, a TikTok és még jó néhány platform, ahol megkerülhetetlennek számít a jelenléte. 2023 októberében talán az eddigi legbevállalósabb projektjébe fogott bele Amouranth, amikor bejelentette, hogy egy lengyel sörfőzdével együttműködésben létrehozzák a streamer saját vaginájából kinyert élesztős italt. Várhatóan idén tavasszal már kereskedelmi forgalomba kerül a termék, ami a gamer lány fürdővíz és a vagina illatú gyertya után szinte garantáltan megtalálja majd a fogyasztói bázisát. 

Lehet azért kritizálni Siragusát, hogy a testéből él, de ameddig van kereslet az általa forgalmazott ‘anyagokra’, addig miért ne használhatná ki a helyzeti előnyét? Rengetegen vágnak bele a streamelésbe, sokan döntenek úgy, hogy OnlyFansen karriert építenek azzal, hogy magukat helyezik előtérbe, de csak kevesen tudnak megélni ezekből. A milliomos tartalomgyártó legyint azokra, akik számon kérik azt, amit elért. Ő boldogan mutogatja tovább magát egy szál bikiniben a kamerák előtt, vagy veszi elő kedvenc játékszerét, hogy havi feliratkozásért cserébe azt közszemlére tegye bárki számára az internet egyik legfelkapottabb és leghírhedtebb oldalán.

Kapcsolódó cikkek