Vágólapra másolva!
Az már korábban kiderült, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominik a Telekom után újabb világmárkával kötött megállapodást, ugyanis az Eb-re készülő futballista a McDonald's reklámkampányának arca lett, most pedig újabb részletek derültek ki.

Május elején derült ki, hogy Szoboszlai Dominik szerződést kötött a világ leghíresebb étteremláncával, a McDonald'sszal, amely akkor sejtelmes bejegyzésben közölte, hogy a nyári Európa-bajnokság előtt egy igazi magyar világsztárt igazolt le. A Facebookon megosztott fotón a magyar válogatott csapatkapitányának árnyképe volt látható egy jól ismert mekis zacskón. Most újabb részletek derültek ki, ugyanis azon a bizonyos papírzacskón megjelent Szoboszlai Dominik neve, pontosabban a Domi felirat és azt is megtudtuk, hogy róla elnevezett menüt lehet majd kapni, ami a Domi meal nevet kapta.

A bejegyzésből kiderül, hogy a menüt június elejétől lehet majd kapni, de hogy pontosan mit tartalmaz majd, az rejtély. A nyári Európa-bajnokság június 14-én rajtol majd Németországban, ahol a magyar csapat a házigazdák mellett a skótokkal és a svájciakkal került egy csoportba.

Érdekesség, hogy a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya, Szalai Ádám is a McDonald's fő riválisának számító Burger King reklámjában tűnt fel. A Ripost beszámolója szerint a gyorsétterem egy szurkolói burgert dobott a piacra az idei Európa-bajnokságra készülve, a reklámkampányra pedig nemcsak az ország korábbi ünnepelt sztárját, Szalai Ádámot, hanem a Valmar zenekar két tagját, Marics Petit és Valkusz Milánt, Pető Brúnót és Kempf Zozót is megnyerték.

Szoboszlai Dominik az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 43 meccsen lépett pályára a Liverpoolban, amellyel megnyerte a Ligakupát, azonban tavasszal lejtmenetbe került a szezon végén távozó Jürgen Klopp együttese, és az FA-kupa kiesést követően búcsúzott az Európa-liga negyeddöntőjében, a Premier League-ben pedig gyakorlatilag kiszállt a bajnoki címért folyó küzdelemből. Szoboszlainak a Liverpoolban hét gólja és négy gólpassza van.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.