Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.html

A Giuseppe Meazza-stadionban csak a Borussia Dortmund számára lesz tétje a találkozónak, az AC Milan (akárcsak egy héttel korábban a Real Madrid ellen) ismét úgy léphet pályára, hogy csoportelsőségét semmi sem veszélyezteti. A rossonerók mestere, Carlo Ancelotti ennek megfelelően várhatóan megint pihentetni fogja néhány ászát: Filippo Inzaghi és Rivaldo egészen biztosan nem játszik, de valószínűleg csak a kispadon kezd majd Alessandro Nesta, Andrea Pirlo és Clarence Seedorf is. Kérdés, a drukkerek, na meg a klub mindenható elnöke és tulajdonosa, Silvio Berlusconi mit szólna egy esetleges újabb vereséghez, hiszen a Milan az utóbbi időben a bajnokságban sem remekel. Márpedig a Dortmund teljes erőbedobással játszik majd, mivel a németek számára csak a győzelem esetén marad esély a továbbjutásra.

Lokomotiv - Real Madrid
Moszkva, 18.30
Milan - Dortmund
Milánó, 18.30


Deportivo - MU
La Coruna, 20.45
Basel - Juventus
Basel, 20.45


Csoportállások/sport/focivilag/bl/20021115amasodik1.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20021115amasodik2.html

A Deportivo-Manchester United találkozónak viszont a presztízsen kívül semmi jelentősége nem lesz: a MU már biztosan megnyerte a csoportot, míg a Depornak valószínűleg teljesen mindegy, hogy harmadik vagy negyedik lesz. Kérdés, hogy melyik tréner küldi ki tartalékosabban a pályára csapatát, bár valószínűbb, hogy ebből a szempontból Alex Ferguson fog "nyerni".

A skót szakember David Beckhamet, Ruud van Nistelrooyt, Paul Scholest, Gary Neville-t, Fabien Barthezt és Rio Ferdinandot is pihentetni fogja, ami azt jelenti, hogy a kezdő tizenegyben olyan futballisták lesznek, mint Danny Pugh, David May, Kieron Richardson vagy Darren Fletcher. A spanyoloknál azért ennyire nem lesz tartalékos a csapat, bár a hírek szerint Javier Irureta mester Diego Tristánt és Roy Makaayt is csak a kispadra ülteti.

Távolinak tűnik a baseli bravúr/sport/focivilag/bl/20030317szerdara.html?pIdx=1