Vágólapra másolva!
Sokak szerint Sándor Tamásnak nagy szerepe van abban, hogy a Debrecen tartja a lépést az egységes és ugyancsak remek sorozatot produkált Ferencvárossal. A "Loki" irányítója, aki az ősz labdarúgója lett, úgy véli, hogy tavasszal négy-öt csapat is beleszólhat a bajnoki címért folyó harcba. 

- Akadt már ilyen jól sikerült fél idénye?
- Talán, amikor feljutottunk az NBI-be a Debrecennel, akkor ugyanis több gólt lőttem. Persze, nem vagyok elégedetlen a mostanival sem, igaz, a jó szerepléshez a társak is kellettek, elvégre ez csapatjáték.

- A téli szünetet pihenésre szánja, vagy pályára lép néhány tornán?
- December 27-én ugyan teremtornán veszünk részt, amivel a DVSC utánpótlását segítjük, ám zömében pihenni szeretnék a szabadság alatt. Van is mit bepótolni, hiszen nyáron nem mehettünk pihenőre, mivel indultunk az Intertotó-kupában. Az idény végére aztán alaposan elfáradtunk, szerencsére azonban nem olyan nagy a hátrányunk, hogy azt ne lehessen behozni tavasszal.

- A listavezető Ferencvárost tartják a legnagyobb riválisnak az aranyéremért zajló harcban?
- Sajnos nem csak a Fradival, hanem más csapatokkal is számolnunk kell, például az Újpesttel, továbbá, ha tisztázódnak a viszonyok, a ZTE-vel és a Fehérvárral, de még az MTK-val is. Ráadásul tavasszal szinte az összes riválisunkhoz utazunk, ám lelkes közönségünkkel együtt továbbra is egy a célunk, a bajnoki cím. Remélem, végre sikerül mindez a csapatnak, s talán mondanom sem kell, gondolkodás nélkül beleegyeznék, ha nem sikerülne úgy a tavaszi idényem, mint amilyen az őszi volt, de végre bajnoki aranyat ünnepelhetne Debrecen. Izgalmas tavaszra számítok, s bízom a csapatunkban.

Bánki József