Vágólapra másolva!

Pokoli heteket él Gera Zoltán

Blikk

Nehéz időket él Gera Zoltán, a labdarúgó-válogatott és az angol elitligában szereplő West Bromwich Albion sztárja. Másfél hónapja nem futballozik, egyik orvostól a másikhoz, egyik kórházból a másikba jár.

Először a keze sérült meg, aztán kiderült, elszúrták a műtétet az angolok, ráadásul - a válogatottunk orvosa szerint - szteroiddal kezelték, ami nem csak felesleges, hanem kifejezetten káros is volt a nemzeti csapat kapitányának. Aztán úgy tűnt, végre rendbe jön a kézfejsérülése és játszhat, amikor hasfal- és lovaglóizomhúzódást szenvedett.

"Elkeseredtem, mert nagyon szerettem volna a hét végén játszani, de fáj a hasfalam és a lovaglóizmom. Így egyelőre, bármennyire szeretnék is, nem vehetek részt a labdás edzéseken" - tájékoztatott szomorúan a játékos.

Gera amellett, hogy sorozatban ötödik meccsét volt kénytelen kihagyni klubjánál, a válogatott görögországi fellépésén sem lehet jelen. "Sajnos újfent le kell mondanunk Zoliról, mostanában valóban nagyon peches szegény" - sajnálkozott Bryan Robson, a WBA vezetőedzője. "A játékos végigedzette az elmúlt egy hetet, de szerdán ismét pokoli fájdalmai voltak."

Gerát jövő kedden egy londoni specialista vizsgálja majd meg. "Abban a reményben utazom hozzá, hogy minél előbb egészséges leszek" - mondta a következő napokról Gera. "Sokat remélek tőle, mert ismereteim szerint több hasonló problémákkal küszködő élvonalbeli angol játékost is meggyógyított."