Vágólapra másolva!
Az Anderlecht menedzsere, Herman Van Holsbeeck szerint Juhász Roland jövő nyáron távozhat a belga klubtól, a hátvéd játékosügynöke szerint már télen.

"Roland ügynöke korrekt volt, s időben tudatta velünk, hogy játékosa távozni szeretne a klubtól. Így együtt dolgozhatunk azon, hogy Juhász jövő nyáron új klubot találjon magának. Azt mindenképp szeretnénk elkerülni, hogy már télen elhagyja a csapatot" - nyilatkozta az Anderlecht menedzsere, Herman Van Holsbeeck a Het Laatste Nieuws nevű belga lapnak.

Az [origo] érdeklődésére Juhász ügynöke, Vladan Filipovic azt mondta, szerinte nem kell nyárig várni az 50-szeres válogatott hátvéd klubváltására: "Rajta vagyunk, hogy már most télen csapatot váltson. Jeleztük a klubvezetőknek, hogy Roland nem szeretné meghosszabbítani a másfél év múlva lejáró szerződését."

Filipovic szerint tudomásul vették az Anderlechtnél, hogy Juhász távozni akar, s mivel legkésőbb nyáron kaphatnak érte pénzt, szeretnék elérni, hogy addig maradjon náluk a játékos, ameddig csak lehet. "Lehet mondani, hogy nyáron biztosan távozik, de erre korábban is sor kerülhet" - így Filipovic.

A 26 éves játékos iránt korábban az angol Aston Villával és a német Bayern Münchennel is kapcsolatba hozták, kérdésünkre, hogy a Bundesligából vagy a Premier League-ből továbbra is érdeklődnek-e Juhász iránt, Filipovic azt mondta: "Egyelőre erről semmit nem mondhatok."

Az Anderlecht az előző szezonban kikapott a Standard Liege-től a bajnoki döntőben, a Bajnokok Ligája-selejtezőben pedig a Lyonnal szemben maradt alul, így csak az Európa Ligában indulhatott. Jelenleg hétpontos előnnyel vezeti a bajnokságot a második FC Bruges előtt.