Vágólapra másolva!
A Chelsea-től való távozása körülményeiről beszélt nemrég Luiz Felipe Scolari. A brazil edző szerint nem fúrták a játékosai, csak nehéz volt kontrollálni őket, Drogba például "azt hitte, ő a sztár", ezért győzködte is Abramovicsot, hogy adják el, miközben Ballack és Deco nem is beszélt egymással.

Felipe Scolari a napokban egy brazil tévéműsorban nyilatkozott a Chelsea-nél töltött korszakáról. Az edzőnek gondja akadt néhány nagy nevű játékosával, Didier Drogba eladásáról például győzködte is Roman Abramovicsot.

"Nem a játékosok szabotázsa miatt távoztam Londonból, de valóban nehéz volt rendet tartani az öltözőben" - fogalmazott a tréner. "Drogba azt hitte, ő a csapat sztárja, volt is vele konfliktusom. Az egyik sérülése után Párizsba ment volna kórházba, de nem engedtem el."

"Aztán Drogba hiányában Nicolas Anelka is termelte a gólokat, így mikor az elefántcsontparti felépült, hiába szeretett volna azonnal visszatérni a csapatba, nemet mondtam neki" - folytatta Scolari.

A 63 éves edző szerint Michael Ballack "irigy" volt Decóra, s hiába próbálta meg összebékíteni őket: "Lehetetlen volt, még csak nem is beszéltek egymással."

Scolari 2002-ben világbajnok lett a brazil válogatottal, a Chelsea-nél azonban csak hét hónapot húzott le hároméves szerződéséből.