Vágólapra másolva!
A Győri ETO öregfiúk All Star-csapata 0-1-ről fordítva 5-1-re legyőzte a Bayern München öregfiúk-együttesét a győri stadionban rendezett gálamérkőzésen.

A kétszer 40 perces All Star-meccs kezdőcsapatai:
Győri ETO: Ulbert Tibor - Puglits Gábor, Kuttor Attila, Virág Attila, Bordás Csaba, Jäkl Antal, Presszeller Tamás, Vincze Ottó, Herczeg Miklós, Madarász János, Hajszán Gyula. Edző: Verebes József
Bayern München: Uwe Gospodarek - Mathias Zimmermann, Thomas Cerny, Thomas Helmer, Hans Plüger, Stefan Reuter, Michael Tarnat, Paul Breitner, Carlsten Lakies, Ludwig Kögl, Carsten Jancker. Edző: Wolfgang Dremmler.

A gálameccset megelőzően Tarsoly Csaba, az ETO elnöke ünnepélyesen elbúcsúztatta a győriek két korábbi játékosát, Vincze Ottót és Jäkl Antalt.

A vendég németek Carsten Jancker révén szereztek vezetést a Verebes József vezette ETO ellen. A rendkívül támadó felfogásban játszó győriek azonban fordítottak, és 5-1-re nyertek, Herczeg két gólt lőtt, mellette Csiszár, Korsós és Tamás volt eredményes.

A gálameccs utolsó negyedórája meglehetősen parázsra sikeredett, a Bayern München néhány játékosa (főleg Michael Tarnat) nehezen tudta elviselni a súlyos vereséget, a vendégjátékosok többször is keményen, alattomosan odaléptek a győrieknek.

A Bayern gólja és pár helyzet:


A gálameccset követően az ETO 1-0-ra legyőzte a Haladást az NB I harmadik fordulójában, és hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát.