Vágólapra másolva!
Kezdi visszanyerni régi formáját Kaká, a Real Madrid játékosa, aki azt nyilatkozta, sokat sírt abban az időszakban, amikor sérülései miatt alig játszott, és nagyon hálás José Mourinhónak, valamint Florentino Pérez klubelnöknek, akik kiálltak mellette.

Bár nyáron sokáig úgy tűnt, Kaká eligazol a Real Madridtól - össze is boronálták a Milannal, az Interrel és a PSG-vel -, a brazil aranylabdás végül maradt a spanyol fővárosban, és az utóbbi időben régi önmagát idéző formában futballozik.

Bár a korábbi két szezonban sérülései miatt kevesebb mint a meccsek felén játszott csak, a mostani idényben eddig mindegyik bajnokin pályára lépett.

"Tudom, hogy lesznek még sikereim a Realnál, nagyon jól érzem itt magam, és szeretnék valami nagy dobást véghezvinni" - nyilatkozta a Milannal 2007-ben BL-t nyert támadó középpályás a klub tévécsatornájának. Kaká sokat szenvedett a térdével, a Real össze is veszett a brazil válogatott orvosi stábjával, mert felmerült a gyanú, hogy sérülten vitték ki a játékost a 2010-es vébére, ami tovább rontott az állapotán.

"Nem éreztem jól magam fizikálisan, olyan voltam a pályán, mint egy robot, kiszámíthatónak és gépiesnek tűnt a játékom. Nem csodálkoztam volna, ha José Mourinho elküldött volna, de ő mellém állt, és segített nekem, ezt sosem fogom elfelejteni neki. Florentino Pérez elnök is kitartott mellettem, jelezte, hogy számítanak rám, úgyhogy tartozom mindkettőjüknek és a klubnak is" - hálálkodott Kaká, aki azt is elmondta, hogy a nehéz időszakban sokat sírt, de már erősnek érzi magát, és a csapatot is arra, hogy megszerezze tizedik BEK/BL-győzelmét.