Vágólapra másolva!
Jelen állás szerint Kádár Tamás is tagja lesz a Newcastle keretének, amely a Norwich otthonába látogat szombaton, a Premier League 14. fordulójában.

Kádárnak a negyvenes mezszám jutott, és az Evening Chronicle című lap internetes oldala szerint kapott egy lehetőséget, hogy megmentse newcastle-i karrierjét, mert a Szarkák hátvédsorából több alapember is hiányozni fog.

A bal oldali és belső védőként is használható Kádár az idényben eddig a Newcastle tartalékcsapatában játszott, ahol megkapta a csapatkapitányi karszalagot, de novemberben azt nyilatkozta, szeretne ismét az első csapatban játszani, ám ha ez nem jön össze, akkor nem bánná, ha kölcsönadnák valahova, ahol megadatik neki az állandó játéklehetőség.

"Úgy érzem, képes vagyok megoldani azt a feladatot, ami az első csapatban várna rám. Várok arra, hogy megkapjam a lehetőséget, és ha megkapom, igyekszem majd élni vele'" - idézte a 21 éves válogatott védőt az Evening Chronicle. A Newcastle 14 forduló után a hatodik helyen áll, és tíz ponttal gyűjtött többet, mint hétvégi ellenfele, a Norwich.