Vágólapra másolva!
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa közeli barátainak elárulta, hogy minden követ megmozgat, hogy megszerezze Cristiano Ronaldót, a Real Madrid portugál aranylabdását - olvasható a Gazzetta dello Sport honlapján.

A tekintélyes olasz napilap arról számolt be, hogy információja szerint "az olasz miniszterelnök egy belső körnek azt mondta, hogy megálmodta a csapatába Cristiano Ronaldót". Berlusconi állítólag szabadkezet adott az igazolásokat is intéző Adriano Gallianinak, hogy megszerezze a portugál klasszist.

"Ronaldo egy nagy bajnok, igazi minőségi különbséget jelent, ha a csapatodban tudod" - mondta Berlusconi, aki már 2009-ben is le akarta igazolni a támadót, aki akkor még a Manchester Unitedben játszott.

Cristiano Ronaldo érkezésével valószínűleg távozna is valaki a Milantól, amelynek keretében jelenleg több klasszis csatár, Pato, Ibrahimovic, Cassano, Robinho és a veterán Inzaghi szerepel.

Ronaldo egyébként hamarosan Milánóba érkezik, de nem a klub vezetőivel tárgyalni, hanem egy bírósági tárgyalásra, ő ugyanis egyike azon 78 tanúnak, akiket kihallgatnak Berlusconi szexbotrányával kapcsolatban. A kormányfő állítólag lefeküdt a most 18 éves, de akkor még kiskorú, Ruby nevű marokkói prostituálttal, akivel a hírek szerint később Ronaldo is eltöltött néhány boldog órát.