Vágólapra másolva!
A Manchester United skót válogatott középpályása, Scott McTominay a szezon legfontosabb mérkőzései előtt sérülés miatt kidőlt a sorból.

Hetekre kidőlt a Manchester United sztárja

A 27 éves középpályás csapata egyik legjobbja a szezonban, 7 találatával holtversenyben vezeti a házi góllövőlistát a Premier League-ben. 

A skót válogatott sztár a Chelsea elleni, 4-3-as vereséggel véget ért meccsen szenvedett térdsérülést, és a hírek szerint a következő kettő vagy három találkozót ki kell hagynia.

McTominay kiválása nagy veszteség a United számára, Erik ten Hag csapatának a bajnoki hajrában azért kellene küzdenie, hogy kiharcolja a nemzetközi kupaszereplést a következő szezonra.

A 31 forduló után csak 49 ponttal rendelkező együttes jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, alaposan lemaradva az ötödik Aston Villától és a negyedik Tottenham Hotspurtől - a két riválisnak egyaránt 60 pontja van. Az ötödik hely Európa-liga-csoportkört, míg a negyedik pozíció Bajnokok Ligája-főtáblát ér, ám a 11 pontos hátrány kifejezetten soknak tűnik.

A Manchester United április 21-én a Coventry ellen játssza az FA-kupa elődöntőjét, azt az idegenbeli meccset McTominay szinte biztosan kihagyja.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek