Élő adásban gyilkolta meg a riválisát a youtuber

Vágólapra másolva!
A letartóztatása előtt feltöltött még három videót a nézőinek.
Vágólapra másolva!

Nem szokatlanok az internetes személyiségek közti nyilvános veszekedések, azonban így is hallatlan tragédiáról érkezett hír Dél-Koreából, gyilkosság lett a vége két közismert youtuber viszályának. Az életstílus típusú, élő közvetítéses tartalmakat készítő férfiak körülbelül három éve veszekedtek és sértegették egymást a széles publikum előtt, emiatt pereskedés is kezdődött köztük, a jogi eljárás miatt csütörtök reggel volt a következő jelenésük a puszani bíróságon.

joddoltv
Az áldozat egy korábbi élő közvetítése során
Fotó: JoddolTV / YouTube

Az ötvenes éveiben járó áldozat a Joddoltv nevű csatorna házigazdája volt, csütörtök reggel élőben közvetítette a bíróságra való közlekedését, mikor a bíróság épülete előtt hátba szúrta egy késsel a jogi vitájukban alperes riválisa. Az áldozat a szúrt sebe mellett még szívrohamot is kapott, a kórházban halottá nyilvánították, a helyszínről elmenekült támadót pedig két órán belül őrizetbe vette a rendőrség.

A helyi média által meg nem nevezett gyilkos a helyszínről való elmenekülése és a letartóztatása között eltelt időben háromszor is bejelentkezett a YouTube-on, a videómegosztó mostanra törölte a csatornáját.

Elnézést kérek a feliratkozóimtól, akik törődtek velem és támogattak. De képtelen vagyok megbocsátani egy olyannak, aki megpróbálta tönkretenni mások boldogságát. Nem keresek kifogásokat, teljes felelősséget vállalok a tetteimért

– mondta az első videójában. Az utolsó bejelentkezése során látottak látszólag megerősítették az őrizetbe vételét.

A rendőrség még nyomoz az ügyben, ám túlságosan időigényes várhatóan nem lesz az ügy felgöngyölítése, a támadó ellen rövidesen vádat emelhet az ügyész.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!