Külföldi filmszerep miatt szakított a TV2 sztárpárja

Ibrahim Imre
Fotó: Instagram/Ibrahim Imre
Vágólapra másolva!
A Power of Love-ból ismert Ibrahim Imre Franciaországban kapott munkát, emiatt szakítottak a Sztárban sztár leszek! énekesnőjével, Bányai Noémivel.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár leszek!, illetve a Power of Love szereplői, Bányai Noémi és Ibrahim Imre nemrég szakítottak, miután a férfi külföldön kapott lehetőséget: egy francia filmben fog szerepelni, jelenleg is forgat.

"Betekintést engednek mindenbe, ez tetszik a legjobban. Nem vagyok lekorlátozva csak a szerepembe, ami egyébként egy pszichológus. Mondhatni, végig tudom kísérni az egész produkciót, még akkor is, ha nem velem forgatnak. 

Úgy érzem, még akár nagy lehetőségek előtt is állhatok”

nyilatkozta a Ripostnak Ibrahim Imre.

A korábbi realityszereplő több nyelven, köztük franciául is beszél, de így sem volt zökkenőmentes az átállás: "Leginkább azon izgultam – amikor jöttem –, hogy nem fogom tudni rendesen kiejteni majd a szövegemet, mert egy teljesen francia szöveggel dolgozom, ráadásul egy szakmai, orvosi szöveg. Nagyjából két-három nap alatt sikerült felvenni a ritmust. Nagyon jó érzés beilleszkedni" – mondta erről.

Én nagyon örültem, hogy Noémi mindenhol jó hírben említett a szakításunk után.

Mi nagyon őszinték voltunk egymással, és mielőtt kiutaztam, mondta, hogy ő nyitna más felé. Igazából csak a legjobbakat tudom neki kívánni, teljesen korrekt volt ő is, amikor elváltak útjaink, nem tudok semmi rosszat mondani" – tette hozzá még a szakításról, a Bányai Noémivel való kapcsolatáról.