Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia

Botrány tört ki Cannes-ban a vörös szőnyegen - videó

Kelly Rowland
Kelly Rowland a biztonsági őrrel veszekszik a vörös szőnyegen
Fotó: TikTok
Vágólapra másolva!
Kelly Rowland látványosan összeveszett egy biztonsági őrrel a cannes-i filmfesztiválon.
Vágólapra másolva!

A Destiny's Child korábbi énekesnője, Kelly Rowland a jelenleg zajló cannes-i filmfesztiválon veszett össze egy biztonsági őrrel, amiről a TikTokra is kikerült egy felvétel. Nézze meg, hogy mi történt!

Így üvöltözött Kelly Rowland a cannes-i filmfesztivál biztonsági őrével:

Az énekesnő épp a Marcello Mastroianni és Catherine Deneuve közös lányáról, Chiara Mastroiainniról szóló film, a Marcello Mio bemutatójára igyekezett, amikor a vörös szőnyeggel leterített lépcsőn megállt pózolni a fotósoknak – de hamar feljebb küldték az esemény menetrendjét ügyelő biztonságiak.

Mint a felvételen is látható, Kelly Rowland eleinte ment, amerre kellett, de végül az egyik biztonsági őrrel komoly szóváltásba keveredett, a mutatóujját rázva kiabált vele.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, a videón azonban látszik, hogy az őr rálépett az énekesnő ruhájára – elképzelhető tehát, hogy ebből kerekedett vita. Az is lehet persze, hogy olyasmi hangzott el, ami nem tetszett Kelly Rowlandnak, a szájról olvasók ugyanis azt vették le a felvételből, hogy az énekesnő azt mondta, "Ne beszélj így velem".

Káprázatos ruhákból nem volt hiány

Maga Kelly Rowland egyelőre nem kommentálta az esetet, az Instagramon is csak az Anamika Khanna által tervezett ruhájáról osztott meg egy lapozható bejegyzést, amivel a meghívást is megköszönte a fesztiválra.

Kelly Rowland
Kelly Rowland a Cannes-ban viselt ruhájában
Fotó: Instagram/Kelly Rowland / Instagram/Kelly Rowland

Amíg Kelly Rowland ruhája visszafogottnak és elegánsnak volt mondható, addig előző nap a szupermodell Bella Hadid például azzal provokálta a közönséget, hogy melltartó nélkül vett fel egy átlátszó ruhát, a mellbimbóit is közszemlére téve.

Az Egyesült Államokban élő magyar modell, Vass Zita szintén megmutatta a mellbimbóit az idei cannes-i filmfesztiválon, a nála valamivel híresebb Palvin Barbara viszont egy csipkés fekete ruhában jelent meg a vörös szőnyegen a The Apprentice premierjén – miközben egy merészebb szettben is káprázatosan festett Cannes utcáin.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről