Meghirdették az üzemanyag-takarékossági versenyt

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Népszava

A Budapesti Autóközlekedési Igazgatóság és a Közlekedési és Szállítási Dolgozók Szakszervezte budapesti területi bizottsága az üzemanyag-takarékosság fokozására és a többletteljesítmény növelésére üzemanyag-takarékossági versenyt indít a budapesti autóközlekedési vállalatok között.


A verseny célja, hogy a vállaltok fokozottabban takarékoskodva a korlátozott mennyiségben rendelkezésre álló üzemanyaggal, minél nagyobb szállítási teljesítményeket érjenek el és így biztosítsák az őszi csúcsforgalom sikeres lebonyolítását.


FSZEK
Forgalom a Clark Adam téren (Haas István fotója)

Gépjárművezetőink számtalanszor helytálltak, derekas munkát végeztek a kemény téli időszakban, hősiesen teljesítették feladataikat a tavaszi jeges árvíznél. A Budapesti Autóközlekedési Igazgatóság és a szakszervezet budapesti bizottsága bízik abban, hogy most is megállják a helyüket, jó munkájukkal lehetővé teszik, hogy a fokozottabb üzemanyag-takarékossággal, valamint a gépkocsik jobb kihasználásával enyhítik népgazdaságunk üzemanyag-gondjait.


Az üzemanyag-takarékossági verseny legjobb vállalatit a Budapesti Autóközlekedési Igazgatóság és a Közlekedési és Szállítási Dolgozók Szakszervezete jutalomban részesíti.


A Közlekedési és Szállítási Dolgozók Szakszervezetének elnöksége helyesnek tartja a Budapesti Autóközlekedési Igazgatóságnak és a szakszervezet budapesti bizottságának kezdeményezését, és felhívja az autóközlekedés összes dolgozóit és szakszervezeti aktivistáit, hogy a maguk területén álljanak élére a fokozottabb üzemanyag-takarékosságért folyó harcnak, tegyenek meg mindent a fellelhető rejtett tartalékok feltárásáért.

Közlekedési és Szállítási Dolgozók Szakszervezetének elnöksége

Korábban a Szabad Neten:

Hogyan csökkentik az áramfogyasztást az ajkai alumíniumkohóban?

Ötszáz tonna szenet takarítottak meg két és fél hónap alatt a Nagytétényi Gumigyárban

Sajtótájékoztatót tartott az energiaügyi miniszter