Mutatjuk a legjobb tavaszi diétatippeket a gyors fogyásért

egészséges, táplálkozás, zöldség
Tavaszi megújulás
Vágólapra másolva!
Noha hetekkel ezelőtt beköszöntött a tavasz, az emberek nagy része még mindig a téli pluszkilókkal küzd. Szerencsére még van pár hónap a bikiniszezonig, ezért addigra könnyedén formába hozhatjuk magunkat, ha megfogadunk néhány jó tanácsot. Kezdjük el még ma, különösen, hogy a legtöbb ezek közül egy fillérbe sem kerül, mindössze némi odafigyelést igényel.
Vágólapra másolva!

Itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak, azonban nemcsak a lakásunk, hanem a szervezetünk is igényli, hogy megszabaduljon a hosszú tél során felhalmozódott terhektől. Ha megfogadjuk a következő praktikus tanácsokat, nemcsak a pluszkilókkal számolhatunk le, de az egész szervezetünk meghálálja: szebb lesz a bőrünk, frissebbnek, könnyedebbnek érezzük magunkat, és szó szerint megfiatalodunk. 

1. Kezdjük a napot egy frissítő zöldturmixszal

Egyre népszerűbbek a gyümölcsökből és leveles zöldségfélékből álló smoothie-k, ugyanis 

energiával, vitaminokkal látják el a szervezetet, felpörgetik az anyagcserét, mindezek mellett még nagyon finomak is.

A legismertebb változat az alma-banán-bébispenót kombinációja, ám tökéletesen passzol bele a kiwi, körte, bogyós gyümölcsök, salátafélék vagy a fodros kel. Sőt, ha lenmaggal, chiamaggal vagy zabpehellyel kombináljuk, akár egy teljes étkezést is kiválthatunk vele.