Vágólapra másolva!
Másfélszeresére növelte a Chello kábeles internetszolgáltatás adatforgalmi sebességét a UPC. A fejlesztés a társaság előfizető többségének már elérhető, rövidesen pedig a teljes szolgáltatási területre kiterjed.
Vágólapra másolva!

A UPC a közelmúltban országszerte tovább korszerűsítette kábelhálózatait és megújította internetszolgáltatásának műszaki hátterét - áll az internetszolgáltató május 25-i közleményében. Ennek nyomán a társaság kábeles internet-felhasználóinak többsége számára a korábbi 512/128 kilobit/másodpercről (kbps) 768/256 kbps-ra állították át a maximális le- és feltöltési sebességet.

A Chello Classic alapszolgáltatás mellett szintén növelték a Chello Plus csomag le- és feltöltési sebességét (768/256-ról 1024/512 kilobit/másodperc).

A közlemény szerint a sebességnövelés minden előfizető számára egységesen, teljesen automatikusan történik, az előfizetőknek ezt nem kell kérvényezniük. Rövid időn belül abban a néhány városban is megújulhat a szolgáltatás, ahol a sebességváltáshoz szükséges fejlesztések még nem fejeződtek be - ígéri a UPC.