Ingyen is lehet majd iGo 8-ra frissíteni

Vágólapra másolva!
Április 28-tól lesz kapható az iGo 8 Magyarországon. A 3D-s navigációs szoftver memóriakártyás változata Európa 43 országának részletes térképét tartalmazza, és kedvezményes frissítési akciót is hirdet hozzá a gyártó.
Vágólapra másolva!

Hamarosan PDA-kon is elérhető a valósághű 3D-s navigáció: az iGo 8 GPS-navigációs szoftver április 28-tól lesz kapható a magyarországi üzletekben, bruttó 39 900 forintos javasolt fogyasztói áron - közölte a Nav N Go. A szoftver microSD kártyán érkezik SD és miniSD adapterrel kiegészítve, és a további frissítéshez szükséges szoftverekkel.

Ingyen verziófrissítés az új vásárlóknak

A Nav N Go néhány napon belül lehetővé teszi a régi iGo My way felhasználók számára, hogy akár ingyen frissítsék meglévő szoftverüket 8-as verzióra az interneten keresztül, a my.navngo.com webcímen. A 3D-vel és számos új funkcióval felruházott új program azok számára érhető majd el ingyenesen, akik 2008-ban vásárolták teljes Európa térképpel forgalomba hozott iGo My way 2006 szoftverüket. Akik ennél korábban vették, azok mintegy bruttó 23 000 forintos áron frissíthetik az új verzióra programjukat.

A Magyarország, illetve a Kelet-Európa térképes iGo My way 2006 felhasználók nem tudnak frissíteni az iGo 8-ra, mert memóriakártyájuk kapacitása nem elegendő az új 3D-s térképek tárolására. Számukra továbbra is kínál a gyártó térképfrissítéseket a 2006-os verzióhoz. Ugyanezt a térkép update-et végezhetik el azok is, akiknek PDA-ja technikai okokból nem alkalmas a 3D-s program futtatására, vagy nem szeretnének áttérni az új szoftververzióra. Az online frissítés részletei hamarosan a my.navngo.com oldalon lesznek megtalálhatók.

A hivatalos viszonteladó által értékesített iGo My way termékek esetében a szoftver új disztribútora, a DiFo Magyarország cserelehetőséget biztosít országos viszonteladói hálózatában, a kijelölt cserepontokon. A csereakció keretében a vásárlók régi iGo My way kártyájuk leadásával egy időben csökkentett áron, közel 45%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az új terméket 2008. június 30-ig. Az akcióról a www.difo.hu oldalon olvashatók további részletek.

A térbeli grafika a legnagyobb újítás

A 3D-s megjelenítéssel kiegészített iGo 8-ban a képernyőn a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen kiemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást. Magyarországon csaknem 30 nagyobb városban, például Miskolcon, Szegeden és Győrben érhetők el a 3D-s várostérképek, beleértve az épületobjektumokat is, Budapesten pedig ezek mellett 25 nevezetes építmény, így például a Parlament, vagy a Hősök tere pontos mása is megjelenik a navigációs képernyőn. További újdonság, hogy a térképen jelölt POI-kat (látnivalók, szolgáltatások) már nem csak egy adott hely, hanem akár egy teljes, betáplált útvonal mentén is ki tudja listázni a program.