Nem vicc: egymillió megabájt adatforgalmat ad a Vodafone

vodafone logo
A Vodafone ügyfelei is hasonlóan tettek, mint a telenorosok
Vágólapra másolva!
Meghallgatna 10 ezer zenét online? Megnézne 100 mozifilmet? Van 70 ezer fotója, amit elküldene mobilnettel? A Vodafone egyedülálló akciót hirdetett meg a redeseknek. 
Vágólapra másolva!

Az Ericsson 2016-os mobilitási jelentése szerint tavaly 1,9 gigabájt volt az átlagos mobiladat-forgalom világszerte és Kelet-Európában is.

Ehhez képest most 976 és fél gigabájtnyi adatot kínál a Vodafone bizonyos ügyfeleinek.

Az egymillió megabájt adatforgalmat az új lakossági és üzleti Red előfizetők próbálhatják ki az első három hónapban, valamint azok, akik megújítják az előfizetésüket, mindkét esetben kétéves hűségidővel. A lehetőség automatikus, és a díjmentes Vodafone EU Roamingnak köszönhetően akár az unió területén is ki lehet használni, Magyarországon kívül. (Nyáron pedig, mint ahogy megírtuk, meg is szűnnek a roamingdíjak az EU-ban.)

Egymillió megabájt – ön el tudná használni az összeset? Forrás: AFP/ODD ANDERSEN/Odd Andersen

Azok a redesek sem maradnak ki a adatbuliból, akiknek éppen meglévő szerződésük van,

futó hűségidővel, ők aktiválás után 30 napig próbálhatják ki a (tulajdonképpen korlátlanságot jelentő) egymillió megabájtos mobilnetezést, amelyet az Online Ügyfélszolgálat "Te ajánlatod" fülén érhetnek el.

Az Ericsson már említett kutatása szerint egyébként az átlagos mobiladat-forgalom 2022-re globálisan 11, Kelet-Európában 15, Nyugat-Európában 22 gigabájt lesz. Arról, hogy a Vodafone akciója meddig él, nincs egyelőre konkrét információ, a vállalat tájékoztatása szerint az opció "visszavonásig érvényes".