Kiszivárgott az LG G7 csúcsmobil

lg g7 okostelefon android
Hónapokkal a bemutatása előtt lelepleződött az LG G7
Vágólapra másolva!
Ez is megkapta az Apple iPhone X-es kinézetet.
Vágólapra másolva!

Év eleji pletykák szerint az LG G7 visszakerült a tervezőasztalra, ugyanis nem az LG vezetősége nem volt elégedett a termékkel, állítólag nem lehetett volna mivel reklámozni, nem volt semmi különlegessége. A pletykát alátámasztani látszik a tény, hogy a Mobil Világkongresszuson az LG csak V30S ThinQ modellt leplezte le, a nyilvánosság előtt mélyen hallgatott a G7-ről.

Hónapokkal a bemutatása előtt lelepleződött az LG G7 Forrás: Ynetnews

Zárt ajtók mögött ettől függetlenül már bemutatkozott az LG G7, az izraeli Ynetnews exkluzív kémvideóval szolgált róla, ráadásul a specifikációiról is lerántotta a leplet. Mostanra a híres-hírhedt Evan Blass forrásai is megerősítették, hogy nem kacsáról van szó,

a telefont néhány hónap múlva jelenti majd be az LG.

Ezenfelül azt is csicseregték a források, hogy házon belül sokan bírálják az újratervezett készüléket a gyártónál, meglátásuk szerint ugyanis túlságosan hasonlít az Apple iPhone X-re.

És milyen igazuk van: az Asus után az LG mérnökei is betüremkedéssel turbózták fel a kijelzőt. Ezek szerint az eredeti G7-en nem lógott bele semmi a kijelző tetejébe.

Szerencsére a telefonnak akadhat pár érdekessége, a legnagyobb durranásnak egyértelműen az említett érintőkijelző tűnik: az MLCD megjelenítő szokatlan 19.5:9 képarányt használ, de ami igazán lenyűgözővé teszi a 6 hüvelykes panelt, az a

3120×1440 pixeles felbontása.

A rendkívül magas felbontás az jelenti, hogy 900 PPI az érintőkijelző pixelsűrűsége. Összehasonlítási alapul a Samsung Galaxy S9-ben 5,8 hüvelykes és 1440×2160 pixeles panel található, annak 570 PPI a képpontsűrűsége.

Ezen túlmenően a Boom Box funkció is érdekesnek tűnik, a telefont sík felületre helyezve állítólag a szokásosnál több mélyet ad majd le.

Az LG G7 további specifikációi:

  • Qualcomm Snpadragon 845 lapkakészlet;
  • modelltől függően 4 GB RAM + 64 GB háttértár vagy 6 GB RAM + 128 GB háttértár;
  • széles látószögű, 8 megapixeles előlapi kamera;
  • dupla hátlapi kamera: 2× 16 megapixel, az egyik normál látószögű, a másik széles látószögű, F/1.6 rekesznyílás;
  • hátlapi ujjlenyomat-olvasó;
  • 3000 milliamperes akku.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!