80 wattos vezeték nélküli töltéssel újíthat a Xiaomi Mi 11 Pro

Vágólapra másolva!
Elvileg februárban debütál majd a Mi 11 Pro csúcsmobil, bár arról még mindig nincs hír, hogy mikor jön Európába a Mi 11.
Vágólapra másolva!

Miközben a Xiaomi globális piacra szánt Mi 11 mobiljainak hitelesítését már megkezdték a hatóságok, arról továbbra sincs hír, hogy a készülék mikor és mennyiért jelenhet meg Európában. Arról viszont pletykálnak, hogy februárban jön a Mi 11 Pro.

Ez biztosan Snapdragon 888-ra épül, most pedig kínai források arról pletykálnak, hogy már 80 wattos vezeték nélküli töltésre is képes lesz. Reméljük, hogy nem melegszik majd nagyon, elvégre az ilyen gyors vezeték nélküli töltés a szakértők szerint elég hamar tönkre vághatja az okostelefonok akkumulátorát.

Forrás: weibo

Egy 4000 mAh-s akkumulátort mindenesetre 18 perc alatt fel tudna tölteni vezeték nélkül ez a technológia. Ezen felül pedig a 120 wattos, vezetékes töltésre is lehet számítani, 10x-es optikai és 120x-os hibrid zoom mellett.

A Xiaomi körül eléggé besűrűsödtek most a dolgok: az amerikai kormány feketelistára tette a céget, és azzal vádolja, hogy a kínai hadsereg irányítja. A Xiaomi mindezt tagadja, azonban jelenleg is mérlegeli, hogy milyen hatással lesz a cégre ez a korlátozó intézkedés, amelynek értelmében minden amerikai befektetőnek muszáj kivonnia a tőkéjét a Xiaomiból, idén november 11-ig.