Befutottak a Windows idei első biztonsági frissítései

windows update
Decemberben és januárban az ünnepek miatt a szokásosnál masszívan kevesebb sebezhetőséget javítanak a Microsoft illetékesei
Vágólapra másolva!
Tucatnyi távoli kódfuttatási hibát javított a januári hibajavító kedden a Microsoft.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint kedd este kiadta a támogatott termékeihez készült idei első biztonsági és funkcionális javításokat a Microsoft, többek közt a Windowsokat, az Office irodai csomagokat, az Edge böngészőt foltozgatta a szoftvercég.

Decemberben és januárban az ünnepek miatt a szokásosnál masszívan kevesebb sebezhetőséget javítanak a Microsoft illetékesei Forrás: Origo

A decemberihez hasonlóan a januári hibajavító kedd is csendesnek bizonyult, a Microsoft csupán 49 sérülékenységet szüntetett meg a különféle termékeiben. Ezek közül tizenkettő távoli kódfuttatásra használható, azonban csak két sérülékenység – egy szolgáltatásmegtagadási és egy távoli kódfuttatási – kapott kritikus besorolást a biztonsági szakemberektől.

A Microsoft 2024. januári hibajavításai gyári beállítások mellett automatikusan települnek, azonban az installációjuk megsürgethető egy manuális frissítéskereséssel a Gépház alkalmazás Frissítés és biztonság → Windows Update részében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!