Csak a panaszosok kapnak ingyen tokot az iPhone 4-hez

Vágólapra másolva!
Szeptember 30-át követően nem jár automatikusan ingyenes tok az iPhone 4 telefonokhoz, bár a térerőgondokat tapasztaló tulajdonosok továbbra is kérhetnek ilyet az Apple ügyfélszolgálatán.
Vágólapra másolva!

Az amerikai gyártó még júliusban indította meg azt a kampányt, melynek keretében az iPhone 4-et megvásárlók a telefon beszerzését követő harminc napon belül ingyenes tokot kérhettek a készülékeikhez, melyet postán juttattak el hozzájuk. Erre azért került sor, mert a felhasználók azt tapasztalták, hogy Apple legújabb okostelefonjának gépházát egy ponton megérintve lecsökkent a térerő, ez az eset pedig kellemetlen helyzetbe hozta a céget.

Az Apple pénteken a honlapján tette közzé, hogy az ingyentok-program szeptember 30-án lezárul, aki ezt követően vesz iPhone 4-et, az már nem igényelhet a telefon széleit beborító, a fém részek érintését megakadályozó gumipántból.

Forrás: [origo]
iPhone 4-ek színes gumipántokban

A cég indoklása szerint a antennaprobléma hatása kisebb volt mint gondolták, csupán a felhasználók nagyon kis százaléka igényelt tokot a telefonjához. Bár az új készülékekhez nem jár többé automatikusan tok, ha valaki térerőgondokat tapasztal iPhone 4-én, és felkeresi az Apple ügyfélszolgálatát, továbbra is küldenek neki egy tokot díjmentesen - áll a cég honlapján.