Új arcok a Heti hetesben

Vágólapra másolva!
Farkasházy Tivadar a jövőben nem tartozik a Heti hetes azon tagjai közé, akiket Kolosi Péter, az RTL-Klub programigazgatója továbbra is rendszeresen szeretne látni a képernyőn. A csatorna a napokban döntött úgy, hogy bizonyos változtatásokat eszközöl a műsorban, először is új arcokat hív, így Balázs Péter, Koltai Róbert és Betlen János is felbukkan majd a szereplők között.
Vágólapra másolva!

Gálvölgyi János, Bajor Imre, Hernádi Judit, Verebes István, Kern András és Jáksó László - Kolosi Péter elmondása szerint a csatorna őket sorolja a Heti hetes alapcsapatába, aikiet továbbra is rendszeresen szeretnének látni a műsorban. Teddy, azaz Farkasházy Tivadar következésképp többé nem tagja az alapcsapatnak, őt ezentúl csak vendégként hívnák meg, akár hosszabb kimaradásokkal.

Heti hetes linkek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/static/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/teves_vetelkedok,_showmusorok/Heti_hetes/

Ónódi György főszerkesztő szerint a nézők folyamatos újításokra számíthatnak, így például arra, hogy az idei évadban hét új ember ül az eredeti szereplők közé. Forrás: MTIKorábban elhangzott, hogy a résztvevők túlságosan kíméletesek a jelenlegi kormánnyal szemben, és egyirányú politikai eltolódás tapasztalható. Ónodi György ugyan nem ért ezzel egyet, Verebes István szerint azonban valóban jót tenne a műsornak, ha többféle politikai nézetet ütköztetnének.

"A csatorna színesíteni szeretné a Heti hetes összetételét, szeretnék, ha világnézetileg többrétegű lenne, és ez a politikai álláspontokra is vonatkozik" - nyilatkozta Verebes. "Magam is úgy érzem, hogy a nézetkülönbségek adta konfliktusok színesítik a műsort, és ha sikerül megmaradnunk az önmérséklet határain belül, én is örülnék neki. Az új arcok bevonása egyébként kísérlet, ha nem jön be, még mindig vissza lehet térni az eredeti felálláshoz. A műsor már most is olyan későn kezdődik, hogy én is nehezen nézem végig. Ami pedig a politikát illeti, oly mértékben radikalizálódott az ellenzék, hogy a kormány kritikája szükségszerűen halványul el mellette."

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!

Gálvölgyi János nem tudott arról, hogy változtatásokat tervez a csatorna, de úgy véli, ez az ő dolguk, és nem a szereplőké. Szerinte azonban nem tenne jót a műsornak, ha Farkasházy kevesebbet szerepelne.

Teddy-t váratlanul érte a hír, hogy ő az egyetlen, akit többé nem sorolnak az alapcsapatba: "Eddig három dologra számíthattam: a nézők szeretetére, a társaim szolidaritására, és az RTL-Klub vezetőinek bizalmára. Jó lenne, ha ez továbbra is így maradna" mondta.