Bűnbánó szakács a szülőszobában

Vágólapra másolva!
A konyhashow-ival híressé vált Jamie Oliver azt állítja, egy tévéműsor majdnem tönkretette a házasságát.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOJamie Oliver elmesélte, felesége nagyon leszidta, amiért megengedte, hogy a tévékamerák kövessék a szülőszobába, ahol neje éppen kislányukkal vajúdott. A veszekedés még tavaly márciusban történt, amikor Oliver a Channel 4 számára készített, Jamie konyhája (Jamie's Kitchen) című főzőcskeműsorába forgatott érdekfeszítőnek szánt jeleneteket.

A tévésztár szakács elmondta, hogy a felvétel napjaiban ideje nagy részét az egyik londoni étteremben töltötte, ha pedig kimozdult, a stáb folyamatosan a sarkában volt. Jamie Oliver a zaklatott időszakra emlékezve azt is közölte, hogy idén családját teszi az első helyre.

"A műsor keresztül-kasul gázolt az életünkön, minden pillanatunkat közvetítette. Olykor nagyon fárasztó volt, Jools pedig ki nem állhatta, ha a kamerák az arcába másznak. Nem volt boldog attól sem, amikor az operatőrök Poppy születésekor követtek minket a kórházba. Keményen leteremtett. Nem akarok az a fajta apa lenni, aki egyszer csak azt veszi észre, hogy a gyereke hirtelen felnőtt. Jools és Poppy az egész világot jelentik számomra" - nyilatkozta félelmeiről és vágyairól a sikeres konyhaművész, akinek felesége április elsejére várja második gyermeküket.

"A hétvégék nagyon fontosak számunkra. Én Poppyval foglalkozom, amíg Jools pihen egy kicsit. A tapasztalataim alapján nem tudom, az anyák hogyan bírják a feladatot, mert hétfőn kimerültebb vagyok, mint egy hét éttermi munkát követően" - dicsérte feleségét a bűnbánó gasztronómus.

Egyszerűen főzz Jamie-vel!/noilapozo/receptek/20021128egyszeruen.html