Képek az istent játszó Liptai Claudiáról

Vágólapra másolva!
Többek között csúnya lány, ellenállhatatlan nő, füstfelhőből előbújó istenalak és kötött sapkás nyelvöltőgető Liptai Claudia új szerepei október második hetétől induló kabaréjában.
Vágólapra másolva!

A Folytassa, Claudia! című, hétvégenként jelentkező kabaréban Liptai Claudia műsorvezetőként és színésznőként is fellép. Liptai műsoronként több szerepben is látható majd, előfordul, hogy percenként más-más bőrébe bújik, így a Betty, a csúnya lány című tévésorozat címszereplőjét is utánozni fogja. A tv2 szerint a műsorban hagyományos kabaréjelenetek, sorozatparódiák és külső helyszíneken felvett jelenetek is lesznek.

"A kolumbiai szappanoperát nemcsak nálunk, de világszerte imádjak a nézők, ezért döntöttünk úgy, hogy elkészítjük a sorozat paródiájat"- mondta Szilágyi Adrienne, az új műsor producere.

A Folytassa, Claudia! főcímét az Oscar-díjas Rofusz Ferenc készítette, a főcímzene pedig Hrutka Róbert szerzeménye.

Liptai Caludia 2003 tavaszáig a róla elnevezet show-t vezette a tv2-n, előtte pedig az RTL Klubon a szintén humoros műsorok közé sorolt Csííííz! című produkcióban vett részt.

Liptai új vállalkozásról korábban azt állította, "a merőben új, teljesen szokatlan és eredeti műsor" sok felkészülést és munkát követel tőle. A tv2 közlése szerint munkatársuk ezért kérte a csatorna vezetőit arra, hogy napi talk-show-jából kiszállhasson.