Váltótársat kap Liptai és Havas

Vágólapra másolva!
Tartalék műsorvezetőket választott a TV2 Liptai Claudia és Havas Henrik mellé, akiket elfoglaltságuk esetén Gyárfás Dorka és M. Kiss Csaba, a Napló riporterei váltanak a kereskedelmi csatorna reggeli programjában.
Vágólapra másolva!

Az őszi szezonban indult Mokka duóját, Liptai Claudiát és Havas Henriket szükség esetén Gyárfás Dorka és M. Kiss Csaba váltja majd a reggeli produkcióban. A TV2 szerint a tartalék munkatársak kijelölésével könnyen megoldhatóvá válik, hogy a Mokka állandó műsorvezetői egyéb elfoglaltságuk esetén lemondjanak egy-egy reggeli megjelenést - mondták el az [origo]-nak a csatornánál.

A Mokka várhatóan alkalomszerűen képernyőre kerülő új arcai a Napló riportereként dolgoznak, közülük Gyárfás Dorka korábban többször volt már tévés műsorvezető is. A kilencvenes évek elején a közszolgálati csatorna ifjúsági programjában, a Most-ban tűnt fel, később pedig az EU-val foglalkozó adásokat vezetett az MTV-n, de évekig volt képernyős a VIVA tévén, és rádiós műsorvezetőként is dolgozik, valamint az [origo] filmklub külső munkatársa.

Gyárfás Dorka elmondta, hogy M. Kiss Csabával, esetleges Mokká-s szereplésük mellett is, a vasárnap esti Napló munkatársai maradnak.