Tévésorozat lehet Jolie és Pitt sztorijából

Vágólapra másolva!
Tavaly nagy mozisiker volt a Mr. és Mrs. Smith. Az amerikai ABC vezetői rendeltek egy bevezető részt, és ha elnyeri tetszésüket a pilot, tévésorozatként folytathatják az orgyilkosok.
Vágólapra másolva!

Mr. és Mrs. Smith egy unalmas külvárosi párt alkotnak, akik hétköznapi, lapos, külvárosi házasságban élnek, de mindketten titkolnak valamit a külvilág és a másik elől: valójában legendás orgyilkosok, a szervezetek pedig, amelyeknek dolgoznak, egymás versenytársai - ismertettük korábban a mozifilm alapszituációját. A magyar mozikban is szép sikereket ért el az alkotás, no de nem ezért terveznek belőle tévésorozatot az USA-ban. Itthon 158 ezer néző ült be a terembe miatta, ezzel a hatodik legnézettebb mozifilm volt 2005-ben.

A zap2it.com információ szerint a Brad Pitt és Angelina Jolie által megformált gyilkosok figurája annyira megtetszett az ABC vezetőinek, hogy rendeltek belőle egy pilot-részt - ha pedig ez is megtetszik nekik, akkor tévésorozat lehet Smithék kalandjaiból. Bár nyilvánvaló, hogy nem a két világsztár játssza majd a főszerepeket, sokat várnak a sorozattól. Az ABC-n pedig olyan szériák tanyáznak, mint az Alias, a Született feleségek, a Lost, a Rejtélyes város (Invasion), többek között.

port.hu

Angelina Jolie nem viccel

Bár aligha tűnik fel Angelina Jolie és Brad Pitt a bevezető epizódban, Doug Liman rendező és Simon Kinberg forgatókönyvíró benne vannak a projektben. Nagyon valószínűtlen, hogy idén képernyőre kerüljön a sorozat, inkább úgy tűnik, hogy - amennyiben a pilot alapján megrendelik - jövő tavasszal vagy ősszel kerülne a tévézők elé.

Forrás: zap2it