Elszabadult a pokol egy Mallorcára tartó repülőn, letartóztattak egy részeg brit turistát

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy brit turistát, aki állítólag tapogatott egy légiutas-kísérőt a Manchesterből Mallorcára tartó járaton csütörtökön. A 26 éves turistáról két utas is azt állította, hogy megérintette a mellüket a beleegyezésük nélkül.
Vágólapra másolva!

Letartóztattak egy brit turistát, akiről azt állítja egy stewardess, hogy tapogatta őt a Manchesterből Mallorcára tartó járaton csütörtökön

 - számolt be róla a Daily Mail. A 26 éves turista állítólag két utas mellét is megfogta azok beleegyezése nélkül.

Rendőrök várták a leszálló gépet a Palma repülőtéren, miután a pilóta rádión közölte, hogy a meg nem nevezett brit állampolgár, aki egy barátjával utazott, problémákat okozott a repülés során. 

Berúgott, zavarta a többi utast, kiabált. Az illető pénzbírságra számíthat. 

A brit légiutas-kísérő azt mondta, hogy a férfi megérintette őt, és undorító megjegyzéseket tett rá. Egy éjszakán keresztül tartották fogva egy cellában, mielőtt kihallgatták. 

Úgy tudni, szabadon engedték, miután a bíró úgy döntött, hogy az ellene felhozott vádakat az Egyesült Királyságban kell kezelni. Úgy fogalmazott, az eset a levegőben történt, amiben egy brit légitársaság és brit állampolgárok az érintettek.

A turista azt mondta, nem emlékszik semmire, ezért nem is válaszolt a bíró kérdéseire. 

Tavaly augusztusban is letartóztattak egy brit turistát, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan zaklatott egy légiutas-kísérőt egy Manchesterből Ibizára tartó járaton, majd leköpte a főnökét.

2022 szeptemberében szintén egy brit férfit tartóztattak le, miután megérintett egy idegen nőt, aki mellette ült a Ryanair Liverpoolból Mallorcára tartó járatán. A légiutas-kísérők a levegőből hívták a rendőrséget, miután egy brit nő azt mondta, 

az illető megérintette a mellét, és arra kérte, hogy szexeljen vele a WC-ben.

Az akkori hírek szerint a meg nem nevezett férfit közel egymillió forint pénzbírsággal sújtották.

Mallorca, repülőtér
Fotó: Shutterstock/Markus Mainka / Shutterstock/Markus Mainka

Nemrég éppen arról írtunk, minden alkoholt megisznak a brit turisták a repülőkön, néhány éve betörte a repülő ablakát egy részeg utas.

A napokban a műszakja előtt berúgott egy pilóta Dallasban, törölni kellett a járatát. Szombaton pedig brutális verekedés tört ki egy járaton: többen sokkot kaptak, amikor az Easyjet Edinburghból Törökországba tartó járatán egy férfi üvöltözni kezdett a személyzettel és a rendőrökkel is.