Szexuális zaklatással végződött a feleségcsere

Vágólapra másolva!
A Channel 4 Wife Swap (Feleségcsere) című műsorában az egyik elcserélt hölgy panaszkodott szexuális zaklatásra, így az adást is le kellett állítani.
Vágólapra másolva!

Az idehaza Anyacsavar címen sugárzott műsorhoz meglehetősen hasonlít a Wife Swap koncepciója: két családanya egyszerűen helyet cserél, ami saját maguk és a nézők számára is rengeteg váratlan helyzetet tartogat. Az eredeti, jóval sikamlósabb cím (melynek jelentése Feleségcsere) azt sugallja, hogy akár egy kis szex is belefér a helycserébe - lehet, hogy így is van, csak épp nem mindenkinél.

A különös műsor egyik női résztvevője ugyanis szexuális zaklatással vádolt egy férfit, aki még csak nem is az "új" férje volt. A hölgy egy bizonyos Noeile Klineberggel cserélt helyet az adásban, aki eredetileg milliomos vőlegényével, Robin Goforth-szal éldegélt. Az ifjú pár boldogságán bizonyára nem változtat a zaklatás, hiszen azt nem Goforth, hanem egyik barátja követte el - legalábbis a hölgy állítása szerint.

A tolakodó barát szerint az egész puszta rágalom, hiszen, amint mondta, "semmiképp nem tenne ilyesmit egy nővel". Az ő igazát támaszthatja alá magának Goforth-nak a nyilatkozata is, aki azt állítja, hogy a hölgy akkor nem beszélt a zaklatásról, csak az állítólagos időpont után egy nappal. Mindenesetre a hölgy kérésére a filmezést leállították, és az addig elkészült anyag sem kerülhetett adásba - a produkciós cég így mintegy száznyolcvanezer fontot, vagyis körülbelül hetvenhárom millió forintot dobott ki az ablakon.