Szexnagyinak elege lett

Vágólapra másolva!
A hatodik évaddal lezárul a Szexbeszéd forgatása, de a magyar nézők még sokáig láthatják Sue Johansont a Zone Club késő esti adásaiban.
Vágólapra másolva!

Aki álmatlanul ide-oda kapcsolgat éjjelente, s alvás előtt még végigpillant a szolgáltató által biztosított csatornákon, könnyen beleakadhat egy energikus kis öregasszonyba, aki imponáló magabiztossággal magyarázza a telefonálónak az előjáték fontosságát, hogy aztán tájékozottságát csillogtassa a különféle fétisek területén. Sokan megrökönyödve mennek is tovább, sokan csak mosolyognak, de a nénikének hívei is akadnak.

"A műsor az életem részévé vált, nagyon fog hiányozni, de úgy gondolom, eljött az idő, hogy visszavonuljak. Átadom a helyem a fiatalabb generációnak. Nagyon szerettem ezt a munkát, szinte teljesen szabad kezet kaptam a műsor felépítésben. Igazából csak egy dolgot határoztak még, mégpedig hogy ne használjak szleng-kifejezéseket a péniszre. A műsorkészítők marasztaltak volna, de már 32 év óta szerepelek tévében, ennyi elég is volt" - mondta Sue Johanson.

A Szexbeszéd 78 éves, kanadai házigazdája, a többszörös nagymama és szex-oktató (még egy vibrátort is elneveztek róla) estéről estére ad tanácsokat a műsorába betelefonálóknak. Nincs olyan téma, amelyikről ne beszélne teljes nyíltsággal - az impotencia, a fertőzések, a homoszexualitás, az orális kielégítés egyaránt szóba kerül, emellett különféle hálószobai játékszereket is bemutat.

A Szexbeszéd epizódjait a Zone Club továbbra is sugározza - itthon még csak a harmadik évad fut. Júniusban és júliusban mindig éjfélkor látható a Zone Clubon.