Újabb filmszínészt szippant be a tévé

Vágólapra másolva!
Harvey Keitel is csatlakozik azon színészek sorához, akik évtizedek óta nem szerepeltek tévében, most mégis elvállalnak egy komolyabb szerepet.  
Vágólapra másolva!

Glenn Close, Sigourney Weaver, Jeff Goldblum, James Woods - csak néhány azok közül, akik az utóbbi időben úgy vállaltak rendszeres tévés szerepet, hogy előtte nem sok közük volt a kis képernyőhöz.

Az ő táborukat gazdagítja mostantól Harvey Keitel (Aljas utcák, Zongoralecke, Ponyvaregény, Füst) is, aki a Life on Mars amerikai remake-jében kapott szerepet: a sorozatbeli gyilkossági csoport nyers modorú főnökét fogja alakítani.

A David Bowie egyik számáról elnevezett széria egyébként egy rendőrről szól, aki a jelenből visszakerül a hetvenes évekbe, ahol aztán folytathatja nyomozói tevékenységét. A főszerepet a többek között A férfi fán terem-ből ismert Jason O'Mara alakítja, de Keitel beosztottjai között található Michael Imperioli is, aki a Maffiózók-ban játszotta Christopher Moltisantit.

Keitel eddigi pályája során nem igazán foglalkozott a televíziózással: az IMDb tanúsága szerint - a Saturday Night Live két epizódját nem számítva - utoljára 1986-ban láthattuk sorozatban, a The Ellen Burstyn Show-ban. Igaz, itt is csak vendégszerepelt, mint ahogy korábban a Kojak-ben vagy a New York rendőrei-ben - a Life on Mars-beli szerepe lesz tehát az első komolyabb tévés munkája.