Arcot cserél egy Barátok közt-szereplő

Vágólapra másolva!
Új lány érkezik a szappanoperába, de egy régi karaktert visz tovább - ahogy ez megtörtént Tilda és Noémi esetében is. Visszatér két korábbi szereplő is.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt-nél a következő hónapok egyik fontos személyi változása Opitz Petra távozása lesz, ám a karakter marad, és új lány, Szabó Kitti veszi át Bokros Linda szerepét. Volt már ilyen a szappanopera történetében (Tilda, Noémi), ám a produkció szerint mindig jól előkészített személycseréről van szó, és nem érkezik sok panasz, nem jönnek dühös e-mailek egy váratlan váltás után sem.

Opitz Petra az [origo]-nak elmondta, hogy saját döntése volt a váltás. "Adódott egy lehetőség, hogy Bécsben tanuljak tovább, és mivel jó beszélek németül, némi hezitálás után döntöttem. Másfél évig voltam a stábbal, jó volt, de most továbblépek. Nagyon érdekel a pszichológia, a fotózás" - mesélte. Decemberig lesz képernyőn, és egyáltalán nem biztos abban, hogy a színművészetben van a jövője - színpadra például nem vágyik, ahhoz túl izgulósnak tartja magát.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Sok friss kép itt!

Az új, barna hajú Linda (a képen) külsőleg láthatóan egészen más, mint a korábbi, szőke, kékszemű. Szabó Kitti, aki 2010 elején lesz képernyőn először, bízik benne, hogy ennek ellenére elfogadják majd a nézők, . "Nem nagyon ismerjük egymást Petrával, de úgyis az számít, milyen a megformálandó karakter. Még szeptemberben jelentkeztem egy általános castingra, több fordulón jutottam túl, mire felajánlották a szerepet. A sorozatot kiskorom óta követem, szüleim örülnek, támogatnak" - mondta. A megújult Linda járt Gór Nagy Máriához, Harsányi Gábornál is tanult színpadi technikát, és mivel eddig egy tatabányai gimnáziumba járt, mostantól magántanuló lett.

Nem új, de visszatérő arc lesz még a Rózsa kávéház környékén: Hullan Zsuzsa és Forgách Péter térnek vissza: karaktereik a Szentmihályi család tagjai, Zsófi szülei.