Hirtelen döntöttek az X-Faktornál

Vágólapra másolva!
Nem a dalszöveg miatt hiúsult meg a Kistehén fellépése november 17-én, hanem azért, mert nem állt össze a produkció.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, az X-Faktor vasárnapi adásában a beharangozott Kistehén együttes már nem tűnt fel: a show előtt ugyan felvették a dalukat, de ez nem mehetett adásba. Az együttes azt sugallta a Facebook-oldalán, hogy a szöveggel lehetett baj, de egy helyszínen lévő forrásunk szerint erről szó nincs, a dal szövegével tisztában voltak.

Informátorunk szerint az történt, hogy a zenekar az utolsó két napban többször módosított a dalon vagy a koreográfián, amit nem tudtak követni a statiszták a színpadon, és a felvételre nem állt össze egésszé a produkció. RTL-es szerint röviddel a show indulása előtt, a vezérlőben dőlt el, ott úgy vélték, hogy a felvétel nem méltó az X-Faktorhoz, így nem kerülhet képernyőre. A döntést állítólag a helyszínen lévő programigazgató, Kolosi Péter hozta meg, miután megnézte a fellépést.

Ennek ellenére elképzelhető, hogy a Kistehén fellép még ebben a szériában, egy későbbi adásban. Úgy tudjuk, hogy a legtöbb esetben nincs pénzmozgás az RTL Klub és a zenekarok menedzsmentje közt: az együttes nem kér pénzt, de nem is fizet, noha egy 1,8-2 milliós nézettségű show-ban fellépni nagy reklámértékkel bír.