Három szál gyufát kaptak a Celeb vagyokban

Pars Krisztián
Vágólapra másolva!
A Celeb vagyok, ments ki innen! első két kiesője már megérkezett Magyarországra, Pars Krisztián és Hevesi Krisztina kapta a legkevesebb voksot a nézőktől, ők már csak a tévéből nézik, mit művelnek a celebek a táborban.
Vágólapra másolva!

Az olimpiai bajnok kalapácsvető örül annak, hogy hazatért, sportolóként nehezen viselte az éhezést, nem tudta a szokásos kalóriamennyiséget elfogyasztani. "Nagyon jó érzés itthon lenni a betonrengetegben a zöld után, a kalóriahiányt megszenvedtem, itthon húst eszem hússal, és a rizs sem olyan volt, amilyennek lennie kell" - mondta el az RTL Klub reggeli műsorában.

Úgy tapasztalta, hogy néhány óra alatt túl tudja tenni magát az ember az éhségen, tudatosan le lehet küzdeni. A folytonos esőzés miatt azonban sokat kínlódott, tízből hat napon szakadt az eső, és ő volt a csapat tűzfelelőse. "Három szál gyufát kaptunk, mikor beérkeztünk, azzal kellett gazdálkodni, úgyhogy tényleg komoly felelősség volt, hogy ne aludjon el a tűz" - mesélte.

Pars Krisztián jobban érzi magát itthon, mint a dzsungelben Forrás: VolgyiAttila.hu

A csapattársak közül Baukó Éva zavarta leginkább, szerinte az egykori Való Világ szereplő folyton feszültséget generált, és nem a közösség komfortérzetével foglalkozott. Aleska viselkedése akkor bosszantotta, mikor a rá bízott feladat helyett lefeküdt inkább aludni, nem érdekelte a fertőzésveszély és a munkabeosztás. "Egyszer ellenségek, egyszer barátok voltak" - mondta el róluk. Pars Krisztián szerint Molnár Andi esélyes a dzsungelkirálynő címre, de úgy véli, ez még múlik a rivalizáló lányokon is.