Negatív nézettségi csúcs született

Emmy 2015
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: Actors Sofia Vergara (L) and Joe Manganiello attend the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ilyen kevesen még nem néztek Emmy-díjátadót, mint idén ősszel.
Vágólapra másolva!

Miközben a sorozatipar soha nem látott magasságokba jutott, évente több kiváló minőségű széria készül, mint korábban bármikor, és számos hollywoodi, ismert színész vállal sorozatszerepet, azaz nem ciki nagyvászonról kisképernyőre kerülni, az Emmy-díjátadó idén nem volt olyan menő, mint korábban. A 67. Primetime Emmy Awards 11,9 millió amerikait érdekelt élőben, ez pedig közel 4 millióval kisebb szám, mint amennyit a Nielsen tavaly mért – írta a Variety.

Sofia Vergara és Joe Manganiello a díjátadón Forrás: AFP/Jason Merritt

1990-ben 12,3 millió volt a mélypont, azóta mindig magasabb nézettséget mértek, két évvel ezelőtt például 17,8 millió amerikai figyelte, ki kap díjat kiváló alakításért, mely sorozatokat emelik ki a többi közül. Itt írtunk az idei átadó eredményeiről, itt pedig megnézheti, mely színésznő milyen ruhában bukkant fel a nagy eseményen.