Nem kellett volna ilyen képet posztolni Bochkor Gáborról

Bochkor Gábor
Vágólapra másolva!
Márciusban Bochkor Gábor élő rádióadásban szólta le Kobajasi Kenicsirót, a világhírű japán karmestert. A műsorvezető részletesen elmagyarázta, hogy miért nem nagy dolog Japánban befutni, és hogy a karmesterség csak egy blöff, csupán a levegőben kell hadonászni. Ehhez képest boldognak tűnik a közös képükön.
Vágólapra másolva!

A téma Patai Anna külföldi karrierje volt, amelynek kapcsán azt ecsetelte Bochkor, hogy szerinte nem nagy dolog Japánban befutni, hiszen ő nem ismer egyetlen japán sztárt sem, Kobajasi Kenicsiro, a világszerte ismert japán karmester is csak a levegőben hadonászik.

A műsorvezető kijelentése óriási felháborodást keltett, többek között Lang Györgyi is nyílt levelet írt az Önindító stábjának.

"Annyira vicces volt nektek egy karmesterverseny, amit megnyert egy japán zseni, hogy majdnem elájultatok a röhögéstől. Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek, nem lógnátok ki a soha nem tanult gyakornokok közül. Hármatok közül két nevet ismerek, de őket is igyekszem hamar elfelejteni" - írta.

Felkerült egy közös fénykép

Az ügy csillapodni látszott, de a napokban Bochkor menedzsmentje, a TMC friss képet posztolt a hivatalos Facebook-oldalukon. A fotón Bochkor Gábor Kobajasi Kenicsiróval pózol. A Bors szerint a műsorvezető két ingyenjegyet is kapott a hangversenyre, hogy megnézhesse, milyen "egy bottal hadonászni a levegőben."

"Bochkor Gábor ma megnézhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga Kobajasi Kenicsiro mutatta meg neki. Íme, a nagy találkozás pillanata. Az élmények és az új tudás beszámolója hamarosan az Önindítóban. Mindenkinek, aki nemcsak szereti, de érti is a viccet" – áll a kép alatt.

Bochkor Gábor a japán karmesterrel pózol Forrás: TMC

A fotót többen megosztották, köztük Várkonyi Andrea, aki emiatt szintén sok kritikát kapott a kommentelőktől. "Hogy mik vannak, kedves Andrea? Egy kiváló zenekar a tegnapi koncerten ünnepelte 70. szülinapját, egy szintén kiváló karmesterrel adott felejthetetlen koncerten. A kedves férje a minősíthetetlen viccével érdemelt ki két ingyenjegyet arra a szuperkoncertre, amire másoknak már pénzért sem jutott. A média pedig nem a zenekar ünneplésétől, hanem az Ön celeb férjétől hangos. Értékrendi válság. Ez van, Andrea" - írta egyikük.

Várkonyi beszállt a vitába, és több ízben védte párját, végül megállapította, hogy nincs értelme a magyarázkodásnak. "Közben rájöttem, hogy annyira felesleges vitatkozni" – zárta le az ügyet.