Japán tehetségkutatót nyert Patai Anna

Patai Anna
Vágólapra másolva!
2010-ben a Megasztár énekeseként ismerték meg a nézők, ekkor még csak 10 éves volt. Patai Anna azóta több saját dalt és videoklipet készített, tavaly második helyezést ért el Japánban egy tehetségkutatón, idén pedig győztesként került ki a műsorból.
Vágólapra másolva!

A japán tehetségkutatóban a világ minden tájáról kiválasztott énekesek álltak színpadra, mindenkinek japán nyelven, japán slágert kellett előadnia. Anna tavaly is részt vett a megmérettetésen, akkor második lett, idén pedig ő bizonyult a legjobbnak.

Az énekesnő Facebook oldalán posztolt fényképet a kupáról és itt köszönte meg a magyar rajongók gratulációit. "A legtöbben mindig azt kéritek, hogy meséljek milyen volt, és mi történt Japánban. Tényleg nem győzöm megköszönni ezt a sok kedvességet és szeretetet. Csodálatos érzés volt Magyarországot képviselni úgy, hogy amikor kimentem a színpadra már a hátam mögött volt a zászlónk, de képzeljétek mindehhez megszólalt a magyar Himnusz is"- írta.

Patai Anna kapta meg a kupát Forrás: Patai Anna / Facebook

Az énekesnő válaszolt a feltett kérdésekre melyek, melyekből kiderült, hogy mindent beleadott a szövegtanulásba, sokat segítettek neki a helyiek a kiejtésben. Minden versenyző kapott tolmácsot, így könnyen megértették a zsűrit, a versenyzők négy földrészről érkeztek.

Nem mert odanézni

Mikor kiderültek a pontszámok, nem mert felnézni a kijelzőre. "Eltakartam a szememet és nem is akartam látni, nagyon izgultam. Csak arra lettem figyelmes, hogy a közönség elkezd ujjongani és tapsolni, teljesen hihetelen volt, lesokkoltam. Volt egy elismert operaénekesnő a zsűriben, aki mikor énekeltem, sírva fakadt. Mondta a verseny végén, hogy sosem történt vele olyan, hogy 15 éves lány miatt sír, óriási elismerés volt ez számomra" - mondta el az Aktív-ban.

A díjat egy kedvelt japán énekes adta át neki, aki felkérte az énekesnőt, hogy közelgő koncertjén énekeljenek egy közös duettet.

Az egyik zsűritag sírt a produkciót hallgatva Forrás:Patai Anna / Facebook