Összejött az éj leple alatt a Farm két szereplője

A farm
Vágólapra másolva!
Cintia és Norbi lett az RTL Klub valóságshow-jának első párosa.
Vágólapra másolva!

Miután a szereplők egy része ingerült lett az egyhangú és szegényes táplálkozás miatt, és megvolt a kiadós, esti ordibálás is, az éjszaka során Cintia és Norbi összebújt a sötétben. Ölelkezés mellett csók is volt – ennél többet nem mutatott 12-es karika mellett sem a csatorna, sem az éjjellátó infrakamera.

Cintia a Farmról Forrás: RTL

Norbi egy 29 éves favágó, egyedülálló, gyereke nincs. „Nem szoktak mások zavarba hozni. De egy igazán szexi, csinos lány azért talán képes lenne rá" – nyilatkozta beköltözés előtt. Cintia 20 éves, kinn pincérnő.

kibírom - ha akarom - sokáig, de ha akarom, akkor ott mindennek vége. Szeretek táncolni, és origamizni, na meg játszani az emberekkel" – állította a castingon, úgyhogy majd később kiderül, van-e érzelem, vagy csak a taktika terelte össze őket.

Norbi aktív volt az éjjel Forrás: RTL

A játékból egy ember már az első héten kiesett, Dani pökhendi és primitív módon viselkedett végig, de a párbaj során kiderült, hogy arra is képtelen, hogy két botot összekössön madzaggal, így az általa kihívott 44 éves, háromgyerekes családanya alázta meg.

Szavazzon!

Örül Dani kiesésének?